ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=)))

Объявление

> Администраторы:
Главный администратор

Соадминистратор:
Dark Princessa Bloom*

Модераторы:
Главный модератор:

Сомодератор:

Сюжетик У нас нету сюжета. Этот форум обо всём!

Приветствуем вас, дорогие друзья. Гостям просьба зарегистрироваться.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=))) » Новый форум » Покупка побутової техніки

Покупка побутової техніки

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу дещо собі купити з побутової техніки, ось тільки не знаю, де це найкраще робити. Можете порадити хороші магазини побутової техніки, де асортимент великий та ціни адекватні?

0

2

Savyc написал(а):

Хочу дещо собі купити з побутової техніки, ось тільки не знаю, де це найкраще робити. Можете порадити хороші магазини побутової техніки, де асортимент великий та ціни адекватні?

Було б непогано уточнити, яка саме техніка тебе цікавить? Просто зараз дуже багато магазинів з різною побутовою технікою, але багато хто продає щось конкретне, смартфони наприклад і тд.

0

3

Лам алина написал(а):

Було б непогано уточнити, яка саме техніка тебе цікавить? Просто зараз дуже багато магазинів з різною побутовою технікою, але багато хто продає щось конкретне, смартфони наприклад і тд.

Мене якраз цікавлять смартфони в першу чергу, ще ноутбуки, комп'ютери і планшети. Загалом дрібна побутова техніка. Хотілося б знайти гарні магазини саме з такою технікою.

0

4

Savyc написал(а):

Мене якраз цікавлять смартфони в першу чергу, ще ноутбуки, комп'ютери і планшети. Загалом дрібна побутова техніка. Хотілося б знайти гарні магазини саме з такою технікою.

Ось саме магазинів зі смартфонами та іншою технікою, яку ти перерахував, дуже багато. Якщо пошукати, то можна знайти більше 10 різних магазинів, що стосується непоганих магазинів.
Я особисто подібну техніку останнім часом рідко купую, але якщо й купую, то роблю це у фокстроті https://blog.foxtrot.com.ua/ насамперед через великий вибір та адекватні ціни.
Не знаю, як в інших магазинах, можливо там теж все непогано, але знову ж таки, повторюся, техніку купую не так часто, востаннє смартфон купував собі більше року тому.

https://blog.foxtrot.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/695x421_foxtrot-dostavka_ua.jpg

0

Вы здесь » ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=))) » Новый форум » Покупка побутової техніки

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно