Хочеться почути пораду користувачів, які користуються айфонами, зокрема й 14 айфоном. Дуже багато зараз рекомендацій щодо нього, але не знаю чи справді це вартісна модель. Як вважаєте?
Купувати 14 айфон, чи ні?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-11-27 14:15:40
Я пользуюсь айфоном, не сказать, что с самых первых моделей, но уже достаточное количество времени, что бы сказать, что это качественный смартфон и лучший на рынке. А том числе и 14 версия.
Поделиться32022-11-27 14:16:29
Уперше стикаюся з такою покупкою, тому з вибором у мене є деякі складнощі. Думаєте, варто купити його і більше ні про що не шкодувати? Якщо так, то на який обсяг пам'яті краще взяти?
Поделиться42022-11-27 14:16:56
Я вас запевняю, модель дійсно хороша. Багато хто говорив, що перші моделі були з якимись дефектами, але зараз же пройшло достатньо часу, що б купити собі цей айфон і насолоджуватися ним. Купити iPhone 14 https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … iphone_14/ ви можете на сайті. Тут великий вибір кольорів, тому вибрати щось конкретне для себе не буде складно. Я рекомендую взяти такий смартфон і не переживати. Тим більше якщо ви вперше стикаєтеся з технікою Епл, то зараз вдалий час, що б спробувати.
Отредактировано Savyc (2022-11-27 14:17:06)