Млинці - дуже смачне, популярне і просте в приготуванні блюдо. Але як мінімум половина успіху в процесі готування залежить від сковороди. Тому хочу підбрати якомога кращий варіант.
Млинниці де замовити можна?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-10 15:56:25
Вона буває різних видів і конфігурацій. Як вибрати млинницю, яка точно стане в пригоді? Багато варіантів є, і якщо чесно то дуже складно вибрати, можна в магазині заплутатись з підбором.
Поделиться32023-01-10 15:58:10
Краще купити електричну модель, бо стандартна мало відрізняється від звичайної сковорідки. Але кожному по своєму смаку,щось краще, а щось гірше, тому раджу подумати двічі, і всеж таки підібрати ту яка підійде.
Поделиться42023-01-10 16:05:28
Краще купити електричну модель, бо стандартна мало відрізняється від звичайної сковорідки. Але кожному по своєму смаку,щось краще, а щось гірше, тому раджу подумати двічі, і всеж таки підібрати ту яка підійде.
Всім привіт, я вас розумію, і думаю що краще подумати й купити ту яка подобається. Для невеликої сім'ї підійде класична млинниця, для сім'ї з 4-5 чоловік — стаціонарна, з декількома знімними панелями для одночасного випікання 2-6 млинців.
Ось ми купували для себе тут https://allo.ua/ua/blinnicy/ в магазині алло завжди великий ассортимент, і ціна і якість дуже хороші в співвідношенні, тому раджу всім. Є досить бистра доставка і кожен зможе замовити її для себе в любе місто.