ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=)))

Объявление

> Администраторы:
Главный администратор

Соадминистратор:
Dark Princessa Bloom*

Модераторы:
Главный модератор:

Сомодератор:

Сюжетик У нас нету сюжета. Этот форум обо всём!

Приветствуем вас, дорогие друзья. Гостям просьба зарегистрироваться.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=))) » НаЧаЛо » Купівля планшета

Купівля планшета

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Вирішив хоч раз в житті собі купити нормальний гаджет, думаю буду брати напевно Айпад. Хто скаже, такі планшети взагалі нормальні? Бачу просто різні відгуки, ось і не знаю чи варто витрачати гроші.

0

2

iPad Pro 12.9 (2021), Samsung Galaxy Tab S8 Ultra кращий Android-планшет, iPad Air (2022) більш доступна версія iPad Pro, Lenovo Yoga Tab 13 в інтернеті більше варіантів шукайте самостійно.

0

3

Samsung Galaxy TAB A8 (2022) кращий результат в усіх напрямках підходить для ігор, роботи, для художньої графіки, фотошопу, але ціна при цьому не з дешевих, в Інтернеті подивіться варіанти.

0

4

Доброго часу доби. Гаджети від виробника Епл досить непогані, але в той же час не варто забувати про ціну таких пристроїв, вони в рази дорожче ніж інші.
Мені звичайно без різниці який планшет ви будете купувати, головне щоб вас він влаштував.
Від себе можу запропонувати вам інтернет магазин Жук, в якому є вибір планшетів https://zhuk.ua/planshety/ Можете подивитися що є в наявності, в яку ціну, а тоді може і замовте собі новий гаджет.

0

Вы здесь » ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=))) » НаЧаЛо » Купівля планшета

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно