Всім добрий вечір. Хочу купити собі новий ноутбук, бо мій старий нещодавно перестав працювати. Шукаю надійний магазин, де можна здійснити покупку. Порадьте мені щось. Завчасно дякую.
Де придбати новий якісний ноутбук?
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-03-13 18:47:12
Доброго вечора і вам. Можу порекомендувати вам один чудовий, перевірений інтернет-магазин. Я собі недавно там купувала новий ноутбук. Якщо цікавить, пишіть. Поділюсь з вами інформацією.
Поделиться32023-03-13 18:47:46
Дуже дякую вам, що відгукнулися. Що це за інтернет-магазин? Які там ціни? Я вже не знаю де мені шукати. Підкажіть, який ноутбук мені краще вибрати? Буду дуже вдячна вам за допомогу.
Поделиться42023-03-13 18:50:49
Раджу вам звернутися до інтернет-магазину "Алло" де дуже великий вибір якісних ноутбуків https://allo.ua/ua/products/notebooks/ я купувала собі в ньому. Обрала Mi RedmiBook 15 i3/8/256 (JYU4436ID). Він має діагональ дисплею 15.6 дюймів, 8 Гб оперативної пам'яті, 2 ядра. Працює відмінно, не висне, тягне багато різних програм. Мене він цілком влаштовує. Більше вибору ноутбуків ви можете побачити на сайті магазину. В наявності дуже багато різних чудових варіантів. Вам обов'язково сподобається.
Поделиться52023-08-23 16:08:43
Я свой покупала в магазине Trium, у них качественные б/у ноутбуки из Европы. Если такой вариант вам подходит, можете открыть ссылку и посмотреть что там есть в наличии. Ноутбуки не устаревшие, а новые модели, все в рабочем состоянии. Есть разные бренды и можно подобрать подходящий по характеристикам.
Поделиться62023-12-01 19:29:18
Добрый вечер, слабое место любого ноутбука или ПК это накопители. Если с ними будут проблемы и вы захотите спасти ценные для вас фото, видео, документы или любую другую информацию то могу подсказать к кому обратиться. Лично от себя в 2023 году советую этот сервис по восстановлению данных с жесткого диска
Поделиться72024-02-21 12:14:35
Всім добрий вечір. Хочу купити собі новий ноутбук, бо мій старий нещодавно перестав працювати..
Особисто я дуже задоволений своєю покупкою ігрового ноутбука Lenovo. Цей пристрій перевершив всі мої очікування. Перше, що вражає - його потужність. Ігри запускаються на ньому без будь-яких затримок і працюють ідеально, навіть у найвимогливіших налаштуваннях. Відеокарта і процесор просто вражають своєю швидкодією та продуктивністю. Також мені сподобався дизайн і конструкція ноутбука. Він виглядає стильно і сучасно, але при цьому дуже міцний і надійний. Клавіатура зручна для гри, а підсвітка дозволяє грати у темряві без будь-яких проблем.
До речi, ось скільки коштує ігровий ноутбук у Львові https://shop.lenovo.ua/category/noteboo … s__igrovye
Отредактировано Abstraction (2024-02-21 12:15:11)