ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=)))

Объявление

> Администраторы:
Главный администратор

Соадминистратор:
Dark Princessa Bloom*

Модераторы:
Главный модератор:

Сомодератор:

Сюжетик У нас нету сюжета. Этот форум обо всём!

Приветствуем вас, дорогие друзья. Гостям просьба зарегистрироваться.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=))) » Новый форум » Дата на страховці

Дата на страховці

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Друзі, допоможіть, будь ласка! Я новачок на дорозі і не дуже розумію у всіх цих страховках. Мене цікавить, до якого числа діє моя страховка на авто в Україні? Можливо, це трохи дурненьке питання, але я хочу бути впевненою, що моє авто захищене. Дякую за вашу допомогу!

0

2

Лам алина написал(а):

Друзі, допоможіть, будь ласка! Я новачок на дорозі і не дуже розумію у всіх цих страховках. Мене цікавить, до якого числа діє моя страховка на авто в Україні? Можливо, це трохи дурненьке питання, але я хочу бути впевненою, що моє авто захищене. Дякую за вашу допомогу!

Вітаю! Не хвилюйся, це важливе питання, і зовсім не дурненьке. Тобі потрібно розуміти, до якого числа діє твоя страховка на авто в Україні. Зазвичай страховка на авто діє рік. Тобто, якщо ти купила страховку, наприклад, 1 вересня, вона буде діяти до 1 вересня наступного року. Але, важливо також пам'ятати про щорічне оновлення страховки. Страхові компанії зазвичай надсилають повідомлення про продовження страховки за пару тижнів до закінчення строку. Щоб точно дізнатися, до якого числа твоя страховка діє, можеш подивитися в полісі страховки. Там має бути вказана дата закінчення.
А також, можеш заглянути в цю статтю:https://news.infocar.ua/yak_diznatysya_ … 61202.html там роз'яснюють, як самостійно перевірити термін дії страховки.

0

Вы здесь » ФоРуМ ОбО ВсЕм На СвЕтЕ=))) » Новый форум » Дата на страховці

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно