Привіт, друзі! Останнім часом мені стало якось неспокійно на дорозі. Страховка для авто — це важливо, це точно. Ось у мене такий кейс: виїжджаючи з паркування, помітив подряпину на своєму улюбленому живці. Хоча і не велика, але якось образа. Чи не знаєте, чи покриє страховка такі маленькі шкоди?
Страховка обов'язкова для авто
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-01-25 22:55:50
Привіт, друзі! Останнім часом мені стало якось неспокійно на дорозі. Страховка для авто — це важливо, це точно. Ось у мене такий кейс: виїжджаючи з паркування, помітив подряпину на своєму улюбленому живці. Хоча і не велика, але якось образа. Чи не знаєте, чи покриє страховка такі маленькі шкоди?
Привіт, друже! Розумію твої переймання щодо авто і подряпин на ньому. Трошки стресу на дорозі нікому не завадить. Щодо страховки, то я впевнена, що багато в чому може допомогти. Так ось, тут наткнулася на цікаву статтю https://unn.ua/news/zastrakhuysya-na-10 … omobilista де розглядається саме це питання. Можливо, вона тобі допоможе вирішити твою ситуацію. Взагалі, страховка - це завжди круто, особливо, коли неочікувані ситуації стаються на дорозі. Якщо буде ще питань - пиши!
Отредактировано Лам алина (2024-01-25 22:56:36)